Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Farsangi fánkparádé

Szerző:
Szabó Anna
A farsang elmaradhatatlan finomsága a fánk. Ám a szalagos változat mellett más fajtáival is meglephetjük a családot, barátainkat, a siker garantált lesz. Érdemes kipróbálni a túrófánkot, a spanyol és az amerikai fánkot, de van egy villámváltozat is, ha éppen kevés az időnk.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Túrófánk

Hozzávalók

25 dkg liszt
20 dkg vaj
25 dkg túró
12 dkg cukor
2 tojássárgája
fél csomag sütőpor
pici só

Elkészítés

Dolgozd össze jó alaposan a lisztet a vajjal, majd add hozzá a túrót és a tojássárgáját és a többi hozzávalót. Miután alaposan meggyúrtad, lisztezett deszkán nyújtsd ujjnyi vastagra, majd szaggasd ki egy fánkszaggató vagy kisebb átmérőjű pohár segítségével. Forró olajban süsd szép aranybarnára.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL