Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Farsangi fánkparádé

Szerző:
Szabó Anna
A farsang elmaradhatatlan finomsága a fánk. Ám a szalagos változat mellett más fajtáival is meglephetjük a családot, barátainkat, a siker garantált lesz. Érdemes kipróbálni a túrófánkot, a spanyol és az amerikai fánkot, de van egy villámváltozat is, ha éppen kevés az időnk.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Villámfánk

Hozzávalók

22,5 dkg liszt
1 csomag sütőpor
10 dkg cukor
1 tojás
1 pohár tejföl

Elkészítés

Egyszerűen gyúrd össze a hozzávalókat, majd hagyd kicsit állni, úgy negyedóráig. Lisztes kézzel formázz belőle diónyi gombócokat, lapítsd kissé össze őket és az egyik oldalukon nyomd be a közepüket. A mélyedéssel lefelé tedd őket a forró olajba, majd süsd át a másik oldalát is. Ízlés szerint tálald lekvárral, mogyorókrémmel, stb.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL