Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Forró téli italok

Szerző:
Szabó Anna
A tél közeledtével előtérbe kerülnek a forrón fogyasztható italok. Érthető, hiszen olykor jó hasznát vesszük a hidegben. Hoztunk néhány receptet, ami jó lélekmelegítőként szolgálhat, és még az elkészítése is egyszerű.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Hagyományos forralt bor

Hozzávalók:

1 liter bor, cukor vagy méz, egész fahéj, egész szegfűszeg, citrom, narancs, ízlés szerint.

Az elkészítése is rém egyszerű, nem kell mást tenni, mint a bort feltenni főni, majd hozzáadni az alapanyagokat. Nem kell megvárni, míg felforr, jobb is, ha még előtte levesszük a tűzről.

Chilis forralt bor megfázásra

Hozzávalók:

1 liter bor, méz, 2 egész fahéj, egész szegfűszeg, citrom, chili (őrölt vagy friss), ízlés szerint.

Az elkészítés ugyanaz, mint a hagyományos recept esetében.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL