Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Forró téli italok

Szerző:
Szabó Anna
A tél közeledtével előtérbe kerülnek a forrón fogyasztható italok. Érthető, hiszen olykor jó hasznát vesszük a hidegben. Hoztunk néhány receptet, ami jó lélekmelegítőként szolgálhat, és még az elkészítése is egyszerű.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Almás rumos ital

Hozzávalók:

Fél liter almalé, 2,5 dl rum, 2,5 almabor vagy édes fehér bor, 1 egész fahéj, egy fél alma.

Elkészítés:

Tegyük fel főni az almalevet, adjuk hozzá az karikázva az almát, a fahéjat egészben, majd öntsük a többit is bele. Melegítsük össze, még forrás előtt zárjuk le. Ha még édesebben szeretnénk, tehetünk hozzá mézet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL