Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Forró téli italok

Szerző:
Szabó Anna
A tél közeledtével előtérbe kerülnek a forrón fogyasztható italok. Érthető, hiszen olykor jó hasznát vesszük a hidegben. Hoztunk néhány receptet, ami jó lélekmelegítőként szolgálhat, és még az elkészítése is egyszerű.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Ellenállhatatlan forrócsokoládé

Hozzávalók:

Ét- és tejcsokoládé, kakaópor, tej, tejszín, tejszínhab, fahéj, méz vagy cukor.

Elkészítés:

A kakaóport keverjük el a tejjel és adjunk hozzá ízlés szerint tejszínt (ettől még krémesebb lesz az állaga). Kezdjük el főzni, majd adagoljuk hozzá a csokoládét. Amint forrni kezd és a csokoládé is elolvadt levehetjük a tűzről. Édesítsük ízlés szerint. Tetejére tegyünk tejszínhabot, majd szórjuk meg fahéjjal.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL