{KEPGALERIA}
Elkészítés
Olívaolajon pároljunk üvegesre 1 fej vöröshagymát és egy gerezd fokhagymát, majd dobjunk rá 15 dkg apró kockákra vágott füstölt szalonnát és/vagy tarját. Keverjünk össze egy tálban 4 tojást 5 dkg reszelt sajttal (kemény sajtot válasszunk), sózzuk, borsozzuk, ízesítsük még oreganoval, rozmaringgal és szerecsendióval is. A kifőtt tésztát egy serpenyőben elegyítsük a hagymás-szalonnás keverékkel, majd öntsük rá a tojásos sajtot. Néhány pillanat alatt forgassuk át az egészet, majd tálaljuk az elkészült fogást.
Tipp: Sokan tejszínt is adnak hozzá és a parmezánra esküsznek, de egy eredeti olasz szerint ezek a hozzávalók nem szükségesek.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK