{KEPGALERIA}
Sajtos hagymaleves tejszínesen
Hozzávalók:
• 1,5 dl főzőtejszín
• 3 tojássárgája
• 2 húsleveskocka
• 1,5 kg hagyma
• bors
• 5-10 dkg sajt
• toast kenyér
• őrölt szerecsendió
• só
Elkészítés:
Vágjuk félbe a hagymákat! Szeleteljük fel!
Rakjunk olajat egy edénybe, és pirítsuk meg a hagymát rajta!Öntsünk hozzá annyi vizet, hogy jól ellepje! Ízesítsük sóval, szerecsendióval és leveskockával!
20 perc után turmixoljuk össze a tojássárgákat a tejszínnel, majd fűszerezzük meg!
Forraljuk össze!
Reszelt sajttal és pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK