Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Gasztro kalandozások a világ körül - A legjobb francia ételek

Szerző:
Szabó Anna
Következő gasztro állomásunk a kulináris élvezetek országa: Franciaország. A franciák imádják a finom és sokszínű ételeket. Minden érzelem és szenvedély tükröződik gasztro világukban. A boron, a baguette-en és sajton kívül, meg vannak a maguk sajátos specialitásai. Ha te is szenvedélyesen húzol a finom ételek iránt, tarts velünk és ismerjünk meg néhány isteni és ellenállhatatlan francia étel különlegességet!

 

{KEPGALERIA}

 

 

Csokis madeleine

Hozzávalók:

• 7,5 dkg margarin
• 5 dkg étcsokoládé
• 7,5 dkg liszt
• fél evőkanál cukrozatlan kakaópor
• 2 tojás
• 7,5 dkg cukor
• margarin
• A tetejére:
• kakaó

Elkészítése:

A sütőt 190 fokra előmelegítjük.

A margarint a csokival gőz fölött kevergetve felolvasztjuk, majd félretesszük hűlni.

A tojásokat kézimixerrel habosra keverjük a cukorral. Ha ez megvan, apránként beleforgatjuk a liszt és a kakaópor keverékét, majd a kihűlt margarinos csokit.

A madelein formát vajjal kikenjük, belekanalazzuk a masszát és 8-10 perc alatt készre sütjük.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL