Gombapaprikás
Hozzávalók:
- ½ kg gomba
- 1 db tv paprika
- 1 nagyobb paradicsom
- 2 evőkanál olaj vagy 3 dkg zsír
- 1 dl tejföl
- 1 fej hagyma
- őrölt pirospaprika
- őrölt fekete bors
- só
A hagymát apróra vágva a zsiradékban enyhén megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kockákra vágott paprikát és a szintén kockákra vágott paradicsomot, együtt pároljuk egy ideig. Pirospaprikával megszórjuk és kevés vízzel ½ óra hosszat pároljuk, majd zsírjára pirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt addig pároljuk, amíg a gomba egészen puha nem lesz. Tejfölt keverünk hozzá. Galuska vagy rizs köretet készíthetünk mellé.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK