500g burgonya
2 fej vöröshagyma
300g Champignon
4 tojás
4ek tej
2ek metélőhagyma
40g reszelt parmezán
3ek olaj
Só, bors
1. A burgonyát hámozd meg, és szeleteled. A hagymát kockázd fel, a gombát tisztítsd meg és szintén szeleteld.
2. A tojásokat keverd el a tejjel, majd a metélőhagyma felével a parmezánnal. Sózd, borsozd.
3. Egy serpenyőben forrósíts fel olajat, majd pirítsd meg rajta a hagymát. Dobd rá a burgonyaszeleteket és süsd rajta 3-4 percig, majd amikor kezd barnulni add hozzá a gombát is, és süsd annak barnulásáig. Egy hőállóedényt kenj ki zsiradékkal.
4. A tojásos tejet melegítsd langyosra. Mindeközben öntsd a hőállóedénybe a krumplishagymás keveréket. Majd borítsd rá a tojásos tejet.
5. 180 ºC-ra előmelegített sütőben süsd 30 percig.
6. Tálaláskor szórj rá frissiben metélőhagymát.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK