Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Gombócok ropogós kókuszból

Szerző:
Szabó Anna
A vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, magas energiatartalmú kókuszdió kedvező hatása a szervezetre ma már közismert. A kókuszreszelék, kókusz olaj vagy kókusz zsír kiváló alapanyag különféle ételek elkészítéséhez, főként süteményekben remek. Az egészségesebb étrend a hagyományos étkezésben használt tejfölt és vajat kókusz olajjal helyetesíti.

 

{KEPGALERIA}

 

Kókuszos-csokoládés gombócok


Hozzávalók:

darált keksz
darált mogyoró
mogyorószemek
cukor
narancslé
kókuszreszelék
A mennyiségeket önmagad határozd meg, attól függően mennyi gombócot szeretnél készíteni.

Elkésztés:

A darált kekszet és a darált mogyorót összekevered, adsz hozzá cukrot, összegyúrod a masszát úgy, hogy közben narancslevet adagolsz hozzá, amennyit kell, hogy tartósabb formájú gombócokat tudj formálni belőlük. Minden gombóckába teszel egy darab mogyorót, végül pedig kókuszreszelékbe hempergeted őket.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL