Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Grillpartira fel! - Süssünk a szabadban!

Szerző:
Szabó Anna
A nyár a grillpartik időszaka is, és ki ne szeretné már csak az illatát is a rácsokon sülő húsoknak, kolbásznak, zöldségeknek. Összegyűjtöttünk néhány egyszerű és bárki által könnyen kivitelezhető receptet, melyek mellé már csak egy jó saláta hiányzik. De erről majd legközelebb.

 

{KEPGALERIA}

 

Joghurtos csirke

Hozzávalók


60 dkg csirkehús (mell, szárny, comb, tetszés szerint)
néhány gerezd fokhagyma
4 dl natúr joghurt
bazsalikom
fél citrom leve


Elkészítés


A fokhagymát zúzd össze és a bazsalikommal, valamint a citromlével együtt keverd bele a joghurtba. Jöhet is bele a hús, melyet hagyj egy napig a hűtőben érlelődni, ebben a finom pácban pihenve. Sütéskor tedd a forró grillrácsra és csak ekkor sózd meg.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL