Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Grillpartira fel! - Süssünk a szabadban!

Szerző:
Szabó Anna
A nyár a grillpartik időszaka is, és ki ne szeretné már csak az illatát is a rácsokon sülő húsoknak, kolbásznak, zöldségeknek. Összegyűjtöttünk néhány egyszerű és bárki által könnyen kivitelezhető receptet, melyek mellé már csak egy jó saláta hiányzik. De erről majd legközelebb.

 

{KEPGALERIA}

 

Nyárson sült


Hozzávalók


sertéshús (comb, lapocka stb.)
szalonna
zöldségek ízlés szerint: koktélparadicsom, vöröshagyma, csemegekukorica, cukkini, gomba stb.
fokhagyma
citromlé
szójaszósz
rozmaring

Elkészítés


A húst kockázd fel és a rozmaringgal, összezúzott fokhagymával együtt tedd egy nagy tálba. Önts rá egy kevés olajat, egy kevés citromlevet és szójaszószt, majd mehet is a hús pácolódni a hűtőbe néhány órára.
Sütés előtt készítsd elő a zöldségeket; a hagymákat vágd kisebb cikkekre, a kukoricacsöveket, a cukkinit vágd fel ujjnyi darabokra. Felváltva szúrd fel a nyársakra a hozzávalókat a kukorica kivételével, azokat külön érdemes megsütni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL