Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Grillpartira fel! - Süssünk a szabadban!

Szerző:
Szabó Anna
A nyár a grillpartik időszaka is, és ki ne szeretné már csak az illatát is a rácsokon sülő húsoknak, kolbásznak, zöldségeknek. Összegyűjtöttünk néhány egyszerű és bárki által könnyen kivitelezhető receptet, melyek mellé már csak egy jó saláta hiányzik. De erről majd legközelebb.

 

{KEPGALERIA}

 

Sült kolbász saját kezűleg


Hozzávalók


1 kg darált sertéshús (comb, lapocka, stb. vegyesen)
só, bors, pirospaprika
4-5 gerezd zúzott fokhagyma
őrölt köménymag


Elkészítés


A húst jó alaposan dolgozd össze a fűszerekkel és letakarva tedd a hűtőbe. Nem baj, ha erősebb a fűszerezés, annál ízesebb lesz. Másnap gyúrd át megint jó alaposan, formálj belőle kis kolbászokat és süsd meg.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL