1kg mirelit harcsafilé
1,2kg burgonya
4 paradicsom
15dkg friss zöld spárga
1dl olívaolaj
2,5dl csontlé
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
1 kiskanál őrölt bors, só
1. A mirelit harcsafilét szobahőmérsékleten kiolvasztjuk, hagyjuk lecsöpögni, és nagyobb szeletekre vágjuk.
2. A burgonyát meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk, és kikent tepsibe rakjuk. Megsózzuk, megszórjuk apróra vágott friss petrezselyemzölddel, majd rárakjuk a vékony karikákra szelt paradicsomot.
3. A spárgát meghámozzuk, félbevágjuk, és a paradicsomokra tesszük. Megszórjuk sóval és petrezselyemzölddel, majd ráfektetjük a halszeleteket.
4. Meglocsoljuk csontlével és olívaolajjal, tetejét őrölt borssal fűszerezzük és elmelegített sütőben, 180ºC-on, 40 perc alatt készre sütjük.
OLVASS TOVÁBB!
Kóstoltad már az ízesített vodkákat?
Az ízesített vodkák egy olyan univerzumba kalauzolnak el, ahol a klasszikus vodka találkozik a természet legfinomabb ízeivel....
GASZTROHogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK