Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Házi fagylaltok a forró nyári napokra

Szerző:
Szabó Anna
Vehetünk fagyit a közeli cukrászdában, vagy nassolhatunk jégkrémet is, de a házi jeges finomságnak egyszerűen nem lehet ellenállni. Vagy mégis? Ha kipróbálod a következő recepteket, akkor nem olyan biztos.

.

 

Málnafagyi light


Hozzávalók


75 dkg málna
2 tojásfehérje
3 dl natúr joghurt
5 evőkanál feketeribizli szörp (light)
édesítő


Elkészítés


A tojásfehérjét verd fel kemény habbá. A málna felét turmixold le, add hozzá a joghurtot, majd a málna másik felét, az édesítőt és a szörpöt. Keverd jól el, majd jöhet hozzá óvatosan a tojáshab. Oszd szét formákba és tedd a mélyhűtőbe.

konyhafortélyok konyha gasztro gasztronómia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL