{KEPGALERIA}
Csípős és csemege paprikakrém (Erős Pista és Édes Anna)
A csípős paprikakrémhez
1 kg piros cseresznyepaprika
20 dkg só
A csemege paprikakrémhez
1 kg paradicsompaprika
20 dkg só
Elkészítés
A cseresznyepaprikát nem kell teljesen megpucolni, elég csak a szárát levágni. A paradicsompaprikának viszont távolítsd el a magházát is. Aprítógépben zúzd pépesre, öntsd hozzá a sót és alaposan keverd össze. Hagyd állni egy napig, és másnap mehet is az üvegekbe.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK