Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Házias étkekhez házias fűszerek

Szerző:
Szabó Anna
Nyilvánvaló, hogy főztünk sikere többek közt a fűszerezésen is múlik. Azonban a leggyakrabban használt ízesítőinket elkészíthetjük otthon is, így ízig-vérig házias ételekkel kedveskedhetünk szeretteinknek. Nem beszélve arról, hogy így aztán semmi olyan összetevő nem kerül bele, amit nem szeretnénk.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Csípős és csemege paprikakrém (Erős Pista és Édes Anna)

A csípős paprikakrémhez
1 kg piros cseresznyepaprika
20 dkg só

A csemege paprikakrémhez
1 kg paradicsompaprika
20 dkg só

Elkészítés

A cseresznyepaprikát nem kell teljesen megpucolni, elég csak a szárát levágni. A paradicsompaprikának viszont távolítsd el a magházát is. Aprítógépben zúzd pépesre, öntsd hozzá a sót és alaposan keverd össze. Hagyd állni egy napig, és másnap mehet is az üvegekbe.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL