Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Húsvéti finomságok

Szerző:
Szabó Anna
Ilyenkor általában sonkától, tormától, tojástól és kalácstól roskadozik az ünnepi asztal. Ha szeretnéd házilag készített finomságokkal elkápráztatni a családodat, barátaidat, akkor olvass tovább a következő páratlanul egyszerű receptekért.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Tormakrémes sonkatekercs

Hozzávalók

20 dkg szeletelt gépsonka
10 dkg besamel mártás
10 dkg vaj
5 dkg ecetes torma
5 dkg aszpik (elhagyható)
ízlés szerint só, őrölt fehérbors

Elkészítés

A tormakrémhez először is keverd ki a vajat jó habosra, és add hozzá a már kihűlt, sűrűre főzött besamel mártást. Jöhetnek az ízesítők és egy alapos keverés.

Ezzel a könnyű krémmel töltsd meg a sonkaszeleteket, melyeket ezután vékonyan boríts be aszpikkal (elhagyható). A hűtőben hagyd érlelődni, mielőtt tálalod.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL