{KEPGALERIA}
Tormakrémes sonkatekercs
Hozzávalók
20 dkg szeletelt gépsonka
10 dkg besamel mártás
10 dkg vaj
5 dkg ecetes torma
5 dkg aszpik (elhagyható)
ízlés szerint só, őrölt fehérbors
Elkészítés
A tormakrémhez először is keverd ki a vajat jó habosra, és add hozzá a már kihűlt, sűrűre főzött besamel mártást. Jöhetnek az ízesítők és egy alapos keverés.
Ezzel a könnyű krémmel töltsd meg a sonkaszeleteket, melyeket ezután vékonyan boríts be aszpikkal (elhagyható). A hűtőben hagyd érlelődni, mielőtt tálalod.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK