Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Húzd nyársra!

Szerző:
Szabó Anna
Mindegy, hogy hús, hal, zöldség vagy gomba, pácolva és nyársra húzva szemet-szájat gyönyörködtetnek.


Bár az egyes falatok felnyársalása kicsit több időt igényel a házigazdáktól, ám ha elkészült már egyáltalán nem bonyolult dolog forgatni a grillen. Erre a célra használhatsz hagyományos fa- és fémnyársakat, melyek 20cm-esek. A hosszabb fémnyársak általában 30cm hosszúak.

Kolbászos saslik ketchup szósszal »
Sajtos-kenyeres nyárs »
Mogyorós csirkenyárs »
Paprikás húsgolyók »
Fűszeres pulykanyárs »


Forrás: Barbecue - grillezés a kertben, Holló és Társa, 2002.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL