Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Ízletes házi kennivalók

Szerző:
Szabó Anna
Szeretjük a finom kennivalókat, mert hipp-hopp rákerülhetnek a reggeli pirítósra vagy éppen egy uzsonna vagy az esti melegszendvics ízletes alapjaként szolgálhatnak. Szeretjük a készen kapható szendvicskrémeket, viszont érdemes otthon is elkészíteni egy-egy finomságot, hiszen így általunk választott alapanyagok kerülhetnek a krémbe, az új ízek pedig mindenképp színesebbé tehetik az étkezéseinket.

 

Összeállításunkban mutatunk néhány otthon egyszerűen elkészíthető kennivalót, reméljük, elnyeri a tetszésedet!

 

{KEPGALERIA}

 

 

Olívaolajos-fokhagymás

Hidegen sajtolt olívaolajhoz hozzáadunk apróra vágott fokhagymát, pici citromlevet, sót, és pici vizet, jól összekeverjük, és belemártjuk a friss vagy pírítós kenyeret. Zöldséget, vagy savanyúságot lehet kínálni hozzá. Ha kifőzünk hozzá tésztát, és vele együtt valamilyen zöldséget, meglocsoljuk a fent elkészített olajjal, rászórunk egy kis vagdalt diót, máris kész egy könnyed tésztás ebédke.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL