Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Ízletes házi kennivalók

Szerző:
Szabó Anna
Szeretjük a finom kennivalókat, mert hipp-hopp rákerülhetnek a reggeli pirítósra vagy éppen egy uzsonna vagy az esti melegszendvics ízletes alapjaként szolgálhatnak. Szeretjük a készen kapható szendvicskrémeket, viszont érdemes otthon is elkészíteni egy-egy finomságot, hiszen így általunk választott alapanyagok kerülhetnek a krémbe, az új ízek pedig mindenképp színesebbé tehetik az étkezéseinket.

 

Összeállításunkban mutatunk néhány otthon egyszerűen elkészíthető kennivalót, reméljük, elnyeri a tetszésedet!

 

{KEPGALERIA}

 

 

Zöldborsókrém

Hozzávalók

20 dkg zöldborsó
2 gerezd zúzott fokhagyma
kevés vaj
só, bors

Elkészítés

A vajon megpároljuk a zöldborsót, hozzáadjuk a két gerezd zúzott fokhagymát, ízesítjük sóval, borssal, majd hozzátesszük a vajkrémet, jól összeturmixoljuk, és kenhetjük is a meleg, szeletelt bagettre.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL