250 g friss a kecske sajt
100 g mascarpone
só, bors
1/2 metélőhagyma
100 g mazsola
100 g fenyődió
2 evőkanál köménymag
2 evőkanál paprika
Keverd össze a kecskesajtot, mascarponéval és ízesítsd sóval, borssal együtt. Hűtsd le. Aprítsd fel a metélőhagymát. Majd külön-külön kis tálakba tegyél mindegyik díszítő hozzávalóból. Készíts kis golyókat a sajtkeverékből, majd hempergesd meg a kis tálakban található hozzávalókban. Ha végeztél, tedd tálra és pihentesd legalább egy órán keresztül a hűtőben.
Vissza a többi mascarponés recepthez >>
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK