• 250 g gomba
• 2 gerezd fokhagyma (apróra vágva)
• 100 ml pizza szósz
• 200 g spenót (fagyasztva)
• 125 g) mozzarella
• 1 lapos tészta a pizzához
• 1 tk friss bazsalikom (apróra vágva)
• só, bors
• olaj a sütéshez
• kevés vaj
Önts olajat egy serpenyőbe, és enyhén fűszerezd meg fokhagymával. Add hozzá a szeletelt gombát, majd hintsd meg sóval és borssal. 5-7 percig süsd, majd add hozzá a vajat és a spenótot (olvasztott és préselt állapotban). Süsd további 3-5 percen át, majd tedd félre kissé hűlni.
A sütőlapon sült pizzalapot kend meg a pizzamártással. Helyezd rá a sült gombát és spenótot, tegyél rá mozzarella darabokat és friss bazsalikomot. Fedd le a tészta szabad széleit, hajtogasd rá a másik felét és nyomkodd el a széleit. Süsd 12-15 percen keresztül, 220 C fokos sütőben.
Jó étvágyat!
OLVASS TOVÁBB!
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Visszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK