Hozzávalók:
10 gerezd fokhagyma
1 jalapeño paprika
50 dkg marhacomb
¼ csésze cukor
½ csésze szójaszósz
¼ csésze szezámolaj
Durván őrölt feketebors
Hozzávalók:
1 gerezd fokhagyma finomra aprítva
2 evőkanál cukor
¼ csésze szójaszósz
¼ csésze víz
Durván őrölt feketebors
1 kis csomag jégsaláta
1 ½ csésze főtt rizs
½ csésze forró babtésztamassza
Készíts elő a marhákat: a fokhagymagerezdekből vágj fel hatot és a húsba tűzdeld bele. A paprikákat keresztben szeleteld fel, és magozd ki, és tedd félre. Egy nagy edényben a maradék fokhagymát és ukrot keverd el jól, add hozzá a szójaszószt, a szezámolajat, valamint egy teáskanál borsot. A marhákat ebben a lében pácold legalább 4 órán keresztül, úgy hogy néha megkevered.
Készítsd elő a köretet: kis edényben a fokhagymát a cukorral keverd el. Majd add hozzá a szójaszószt, a vizet és ½ teáskanál borsot. Fedd le.
Ha már jól átvette a marhahús a páclé ízeit, akkor készítsd elő a grillt: olajozd be és melegítsd fel előre. Csöpögtesd le a hússzeleteket és helyezd a grillre, süsd mindkét oldalát 30-30 másodpercig – közepesen süljön át.
Helyezd a sült marhát egy külön edénybe. Ugyanezen a grillrácson süsd kb. 2 percig a paprikákat és a szeletelt fokhagymát. Ha kicsit megbarnultak, helyezd egy külön edénybe őket.
Tálaláskor egy réteg salátára szedj kevés rizst, erre babtésztát, és erre a húst, fokhagymát és a jalapeño paprikát.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK