Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Köretek könnyedén

Szerző:
Szabó Anna
Hamarosan itt a nyár, és ha a tél hagyott is maga után egy-két kelletlen kis párnácskát itt-ott, természetes, ha szeretnénk tőlük mielőbb megszabadulni - persze koplalás nélkül. Nem feltétlenül kell lemondanunk a kedvünkre való fogásokról és köretekről, ha azokat kevésbé hizlaló módon készítjük el. Íme tehát néhány köret könnyedebb verziója.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Dalmát paprika


Hozzávalók

1 kg húsos zöld, sárga és piros paprika
2 nagy fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
2 dl vörösbor
só, bors

Elkészítés

Daraboljuk fel egyforma nagyságúra a paprikákat és a hagymát. Fedő alatt pároljuk üvegesre a hagymát, majd adjuk hozzá a paprikát és ízesítsük sóval, borssal. Öntsük fel egy pohár borral és pároljuk puhára. Hagyjuk, hogy elpárologjon az alkohol és süssük zsírjára.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL