Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Krumpli kapribogyóval

Szerző:
Szabó Anna
Gyorsan elkészíthető étel burgonyaimádóknak vacsorára...
Hozzávalók:

• 1 kg krumpli
• egy hagyma vékonyra szeletelve
• 125 g pancetta, azaz bacon, kockára vágva
• 2 evőkanál vaj
• 1 evőkanál friss rozmaringlevél
• 60 g kapribogyó



Elkészítés:

Főzzük meg a krumplit kicsit sós vízben, aztán hámozzuk meg, és vágjuk kockára. Tegyünk egy nagy serpenyőt a tűzre, olvasszuk meg a vajat, adjuk hozzá a hagymát és a bacont, aztán fedő alatt pároljuk-pirítsuk vagy tíz percig.
Keverjük bele a rozmaringot meg a krumplit, és még pirítsuk, most már nagy lángon még vagy öt percig. A kapribogyót csak a legvégén keverjük hozzá. Forrón tálaljuk.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL