Hozzávalók: (4 személyre)
Amit ne hagyj ki belőle:
- 80 dkg sertés rövidkaraj (csont nélkül)
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- 1 kk kakukkfű
- 1 kk bors
- 1 csipet curry
- 1 tojás
- 5 dkg vaj
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 evőkanál tej
- 2 kk mustár
- 1.5 dl víz a pároláshoz
Így készítsd
A húst kiveregetjük, a sóval, és a fűszerek keverékével bedörzsöljük. A vajon átsütjük, és a vízzel puhára pároljuk. A lesütött húst tűzálló tálba helyezzük, megkenjük a tojás, tej, mustár, sajt keverékével. Forró sütőben kb. 5 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánunk!
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK