.
Hozzávalók
1 doboz babapiskóta
1 csomag pudingpor
fél l tej
3-4 evőkanál porcukor
5 dkg mazsola
fél kg bármilyen gyümölcs (lehet befőtt is)
2 dl tejszín
Elkészítés
Készítsd el a pudingot a tejjel és a porcukorral; a gyümölcsöt tisztítsd meg, és ha kell, darabold fel kis kockákra. Egy mély üvegtálba tegyél annyi piskótát, hogy befedje az alját. Önts annyi pudingot a piskótára, hogy ellepje, erre jöhet a gyümölcs, majd kevés mazsola. Folytasd addig a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére puding kerüljön. Hűtőben hagyd állni egy fél napon át, majd díszítsd tejszínhabbal.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK