Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Miért éppen ananász?

Szerző:
Szabó Anna
A tévhittel ellentétben egyáltalán nem égeti a zsírt, mégis rengeteg jósággal kényezteti tested-lelked az ananász. Érthető okokból nálunk nem a legelterjedtebb alapanyag a konyhában, de kísérletezni sosem késő. A következő receptjeinkből készült finomságokkal például bárkit levehetsz a lábáról…

 

A benne levő enzim megkönnyíti a fehérjék beépülését, illetve segít megszüntetni a narancsbőrt és az ödémát, de nem fogyaszt.

Viszont kevés kalóriát tartalmaz, ugyanakkor erőteljesen stimuláló hatású, mert gazdag A-provitaminban és C-vitaminban, és sok benne a kálium és a magnézium. Rostjai segítik megőrizni a bélfalak egészségét.

Ananászos szelet »

***




Ananászos csirkemell »

***




Sertéshamburger ananászos szósszal »

***




Tárkonyos sült ananász »

***




Pirított ananász kókuszkrémmel »

 




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL