{KEPGALERIA}
Hozzávalók
A tetejére:
1 tojásfehérje
15 dkg porcukor
A tésztához:
Csipet só
2 evőkanál tejföl
5 dkg kókuszreszelék
10 dkg porcukor
15 dkg Rama
20 dkg liszt
Elkészítés
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Hűtőben pihentetjük 1 órát, és csillagokat formálunk belőle. Közepes hőfokon megsütjük. Miután kihűlt, cukormázzal bevonjuk és megszórjuk kókuszreszelékkel a süteményeket. A cukormázhoz a tojásfehérjét alaposan kikeverjük - és nem felverjük! - a porcukorral, ez kb. 10 perc.
OLVASS TOVÁBB!
Méz a bőrápolási rutinban
Több tudományos bizonyíték is alátámasztja a méz bőrre gyakorolt hatásának előnyeit....
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK