Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Mikulásra várva - A legjobb Mikulás sütemények

Szerző:
Szabó Anna
Ablakod halkan kinyílik, és a csizmád ajándékokkal lesz tele. Hamarosan megtudhatod, hogy idén milyen voltál, milyen ajándékot érdemelsz! Ám a Télapót nem illik üres kézzel várni - tarts velünk és várjuk együtt finomabbnál finomabb süteményekkel!

 

{KEPGALERIA}

 

 

Kócos csillagok

Hozzávalók

A tetejére:
1 tojásfehérje
15 dkg porcukor

A tésztához:
Csipet só
2 evőkanál tejföl
5 dkg kókuszreszelék
10 dkg porcukor
15 dkg Rama
20 dkg liszt

Elkészítés

A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Hűtőben pihentetjük 1 órát, és csillagokat formálunk belőle. Közepes hőfokon megsütjük. Miután kihűlt, cukormázzal bevonjuk és megszórjuk kókuszreszelékkel a süteményeket. A cukormázhoz a tojásfehérjét alaposan kikeverjük - és nem felverjük! - a porcukorral, ez kb. 10 perc.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL