{KEPGALERIA}
Gorgonzolás polenta
Hozzávalók
5 csésze tyúkhúsleves
2 csésze polenta
fél csésze morzsolt gorgonzola sajt
tejföl
só, bors
Elkészítés
A tyúkhúslevest felforraljuk és fokozatosan hozzáadjuk a polentát, óvatosan kevergetve nehogy csomós legyen. Fedőt teszünk a lábasra és megfőzzük a kását lassú tűzön. Folyamatosan kevergessük, míg a polenta nem lesz kompakt és puha. Főzés közben adhatunk még hozzá tyúkhúslevest, ha szükség lenne rá. A főzés körülbelül 10 percig tart. Ezután levesszük a tűzről, hozzáadjuk a gorgonzolát meg a tejfölt és finomra kikeverjük. Sózzuk, borsozzuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK