200g őrölt mogyoró
2 dl cukor
1 evőkanál burgonya- vagy kukoricakeményítő
2 tojás
Egész mogyorók
1. Keverjük össze valamennyi hozzávalót, az egész mogyorók kivételével. Két teáskanál segítségével helyezzünk tésztahalmokat kikent, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe.
2. Nyomjunk egy-egy szem egész mogyorót mindegyik halom közepébe. Süssük a sütő középső rácsán nagyjából 8 percig. Hagyjuk a tepsiben kihűlni.
3. Ezek a kekszek frissen a legfinomabbak. Amit nem eszünk meg belőle első nap, azt inkább fagyasszuk le.
A sütő hőmérséklete: 200 ºC, légkeverésesé: 175 ºC.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK