{KEPGALERIA}
Bailey’s (ír krémlikőr)
Hozzávalók
6 dl tejszín
6 evőkanál mogyoró ízű cappuccino por
1 vaníliás cukor vagy 1 teáskanál vanília aroma
1 tubus sűrített tej
15 dkg porcukor
2 dl rum vagy whiskey
Elkészítés
Először melegítsd fel a tejszín felét és keverd el benne alaposan a cappuccino port. Ezután jöhet a többi hozzávaló, melyeket csupán el kell kutyulni benne, semmi más.
Ha szükséges, szűrd át, aztán már öntheted is az üvegekbe. Hűtőben tárold, bár a tejszín miatt túl sokáig nem áll el.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK