{KEPGALERIA}
Sangria (spanyol bólé)
Hozzávalók
1 üveg vörösbor
1 narancs kifacsart leve
2 cl brandy
1 evőkanál cukor
4-5 dl limonádé
gyümölcsszeletek (ízlés szerint narancs, barack, szőlő, citrom, alma, ananász stb.)
fahéjrudak
Elkészítés
Add a vörösborhoz a narancslevet, a brandyt és a cukrot, majd a limonádét. Ez utóbbi lehet több is, ha a bor mennyiségéhez képest kevésnek találod.
Ezután jöhetnek a gyümölcsök és néhány rúd fahéj.
Tedd hűtőbe, hogy kellően összeérjenek az ízek.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK