200 g vajastészta (késztermék)
50 g cseresznyeparadicsom
30 g magozott olívabogyó
2 db újhagyma
2 evőkanál pesto
150 g reszelt ementáli
só, bors
1 evőkanál provence-i fűszerkeverék
1. Készítsd elő a sütést: vajazz és lisztezz ki egy nagyjából 26 cm átmérőjű sütőformát. A tésztát nyújtsd ki, vágj ki belőle egy 30 cm átmérőjű kördarabot. Helyezd az edény aljára.
2. A paradicsomot tisztítsd meg és vágd félbe, ha sok a magja és a leve, szabadítsd meg tőlük. Szórd szét a tésztán.
3. Ezután szeleteld fel az újhagymát és szórd rá a paradicsomdarabos tésztára, majd az olívát is.
4. Tedd előmelegített, 220 fokos sütőbe, majd süsd 25 percig. Szórd rá a sajtot, és dobd vissza a melegbe csak annyi időre, hogy megolvadjon rajta.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK