150g pisztácia
100g hámozott mandula
50g kandírozott gyömbér
1ek rum
2ek cukorszirup
50g porcukor
50g tortabevonó
1. Először is tegyél félre húsz gramm pisztáciát. A pisztáciát, a mandulát és a gyömbért dobd bele a mixerbe, és keverd addig, míg darabos masszát nem kapsz.
2. Egy edényben dolgozd hozzá a többi hozzávalót is a rumot, a szirupot valamint a porcukrot.
3. A masszát simítsd el úgy egy tepsiben, hogy másfél centiméter magas lapot adjon ki, majd darabold fel négyszögekre.
4. A tortabevonót tördeld fel apró kockákra, majd gőz fölött olvaszd meg. A marcipánkockákat egyesével mártsd bele, és díszítsd őket, míg a csokoládé meg nem dermedt, egy-egy szem pisztáciával.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK