150 g rizs
400 ml édesítetlen kókusztej
600 ml tej
Só
60 g cukor
4 evőkanál kókuszreszelék
1 kicsi érett mangó
2 evőkanál kókuszlikőr
1 teáskanál reszelt citromlé
1-2 evőkanál citromlé
1. A rizst, a kókusztejet, a tejet csipetnyi sóval és 60 g cukorral kezdj el felforralni. Néha megkeverve fedő alatt főzd puhára, majd tedd félre langyosra hűlni. A kókuszreszeléket pirítsd meg egy zsírtalan serpenyőben, és ezt is tedd félre hűlni.
2. A mangót pucold meg, szeleteld fel vékony cikkelyekre. A kókuszlikőrt, a citromlét és a citromhéjat keverd jól össze a rizzsel. Ezt a keveréket tálald kis csészékben.
3. A kókuszreszeléket és 2 evőkanál cukrot keverj össze, és tálald a rizs mellé.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK