500g spagetti
60ml olívaolaj
4 közepes cukkini (480g), 5 cm-es csíkokra vágva
3 fokhagymagerezd, vékonyra szeletelve
500g koktélparadicsom
100g rukkolalevél
250g ricotta
1. Főzzük meg a tésztát egy nagyobb lábasban, és szűrjük le.
2. Melegítsük fel az olajat egy nagyobb serpenyőben, és óvatosan tegyük bele a cukkinit. Pároljuk, amíg a cukkini kissé megpuhul.
3. Adjuk hozzá a vékonyra szeletelt fokhagymát és a paradicsomot.
4. Főzzük tovább, időnként megkeverve, amíg a paradicsom megreped, és kissé megpuhul.
5. Keverjük össze a még meleg tésztát, a paradicsomos keveréket és a rukkolaleveleket, egy nagyobb tálban. A spagettit összemorzsolt ricottával meghintve tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Kóstoltad már az ízesített vodkákat?
Az ízesített vodkák egy olyan univerzumba kalauzolnak el, ahol a klasszikus vodka találkozik a természet legfinomabb ízeivel....
GASZTROA meggylikőr házi készítése: ízek találkozása a magyar konyhában
Kizárólag 18 éven felüliek figyelmébe! A meggylikőr a magyar gasztronómia egyik igazi klasszikusa, mely nem csupán örökségként él to...
GASZTROHogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK