{KEPGALERIA}
Paella
Hozzávalók
30 dkg garnélarák
12 dkg kagyló (konzerv vagy fagyasztott)
20 dkg hosszú szemű rizs
1-1 kis zöldpaprika és pritaminpaprika
15 dkg zöldbab
30 dkg paradicsom
1 fej lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
5 dl húsleves
1 kávéskanál pirospaprika
1 kávéskanál kurkuma
őrölt bors
olaj
Elkészítés
Egy nagy serpenyőben hevíts fel egy evőkanál olajat, fonnyaszd meg rajta a hagymákat és a zúzott fokhagymát. Jöhet hozzá a hámozott, kockázott paradicsom és a többi feldarabolt zöldség és a pirospaprika. Pár percnyi párolás után add hozzá a rizst és a kurkumát, keverd jól el. Néhány perc főzés után öntsd hozzá a húslevest, forrald fel és fedő alatt főzd negyedóráig. Add hozzá a rákokat és a kagylót, majd rotyogtasd még 3 percig. Forrón tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK