Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Tekeredik a rétes..

Szerző:
Szabó Anna
Sokan úgy vélik, hogy rétestésztát készíteni csak a legrátermettebb háziasszonyok tudnak, de ezennel bebizonyítjuk, hogy nem is olyan ördöngös dolog ez. A töltelék pedig lehet édes is, sós is, ahogy kedvünk kívánja: lehet almás-diós, túrós, spenótos vagy akár sonkás-gombás is.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Almás-diós rétes

Hozzávalók

1 kg alma
20 dkg porcukor
10 dkg darált dió
5 dkg mazsola
őrölt fahéj
1 citrom reszelt héja
réteslapok

Elkészítés

Hámozd meg az almákat és reszeld le. Keverd hozzá a porcukrot és a fahéjat, majd a darált diót, a reszelt citromhéjat és a mazsolát. Ezzel a töltelékkel töltsd meg a réteslapokat. A tetejét kend meg olajjal és kb. fél óra alatt süsd szép aranybarnára.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL