Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Tekeredik a rétes..

Szerző:
Szabó Anna
Sokan úgy vélik, hogy rétestésztát készíteni csak a legrátermettebb háziasszonyok tudnak, de ezennel bebizonyítjuk, hogy nem is olyan ördöngös dolog ez. A töltelék pedig lehet édes is, sós is, ahogy kedvünk kívánja: lehet almás-diós, túrós, spenótos vagy akár sonkás-gombás is.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Túrós rétes

Hozzávalók

fél kg túró
10 dkg margarin
10 dkg cukor
5 dkg mazsola
1 csomag vaníliás cukor
fél citrom reszelt héja
3 tojás
rétestészta

Elkészítés

A réteslapokat kend meg olvasztott vajjal.

A margarint keverd ki a cukorral, add hozzá a túrót, a tojások sárgáit, a citromhéjat és a mazsolát, valamint a habbá vert tojásfehérjét.

Töltsd meg a tésztát és tekerd fel. Tepsibe téve kend meg vajjal és 200°c-on süsd, amíg szép aranybarna nem lesz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL