Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Tekeredik a rétes..

Szerző:
Szabó Anna
Sokan úgy vélik, hogy rétestésztát készíteni csak a legrátermettebb háziasszonyok tudnak, de ezennel bebizonyítjuk, hogy nem is olyan ördöngös dolog ez. A töltelék pedig lehet édes is, sós is, ahogy kedvünk kívánja: lehet almás-diós, túrós, spenótos vagy akár sonkás-gombás is.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Spenótos rétes

Elkészítés

50 dkg spenótlevél
5 dkg vaj
3 gerezd fokhagyma
só, bors, szerecsendió
5 evőkanál zsemlemorzsa
rétestészta

Elkészítés

Az alaposan megmosott spenótleveleket párold meg a vajon. Add hozzá a nagyon apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát, majd ízesítsd a fűszerekkel. Jöhet a zsemlemorzsa, amivel dolgozd össze jó alaposan.
Töltsd meg a tésztát, tekerd fel és forró sütőben süsd kb. 30 percig.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL