Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Tekeredik a rétes..

Szerző:
Szabó Anna
Sokan úgy vélik, hogy rétestésztát készíteni csak a legrátermettebb háziasszonyok tudnak, de ezennel bebizonyítjuk, hogy nem is olyan ördöngös dolog ez. A töltelék pedig lehet édes is, sós is, ahogy kedvünk kívánja: lehet almás-diós, túrós, spenótos vagy akár sonkás-gombás is.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Sonkás-gombás rétes

Hozzávalók

40 dkg sonka
30 dkg apróra vágott gomba
1 db vöröshagyma
2-3 gerezd zúzott fokhagyma
kevés olaj
só, bors
rétestészta

Elkészítés

Kevés olajon pirítsd meg a hagymákat és a gombát, sózd, borsozd és párold meg.

A tésztára sorakoztasd fel az apróra vágott sonkát és a hagymás gombát. Tekerd fel, helyezd tepsibe és a tetejét kend meg tojással. Mehet is a sütőbe, míg szép színt nem kap.

Tipp: baconnal is dúsíthatod a tölteléket.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL