200 g Fusilli tészta
1 db filézett csirkemell csíkokra vágva
100 g csicseriborsó
150 g tisztított spenót
1 piros csili, megfelezve és szeletelve
2 gerezd fokhagyma összezúzva
1 fej vöröshagyma felaprítva
3 teáskanál olívaolaj
100 ml paradicsommártás konzerv
2 teáskanál morzsolt bazsalikom
Parmezán a tálaláshoz
1. Egy lábosban főzd ki 12 perc alatt a tésztát. Majd szűrd le, és rácsepegtetett olívaolajjal keverd el, hogy ne ragadjon össze.
2. Közben melegíts fel egy nagy serpenyőt, önts bele olívaolajat és forrósítsd fel. Dobd rá a filézett csirkemellet és süsd 30 másodpercig, mindegyik oldalát. Add hozzá a hagymát, a csicseriborsót, a fokhagymát és a chilit, majd főzd további 3 percig őket.
3. Add hozzá a paradicsommártást és a spenótot, melegítsd fel, majd fedd le. Lassú tűzön párold, míg a spenót el nem fonnyad. Add hozzá a tésztát és keverd össze, hagyd hogy rottyanjon egyet. Majd vedd a tűzről.
4. Tálaláskor szórd meg parmezánnal és díszítsd bazsalikommal.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK