Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Tükörtojás tőkehallal

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

4 tojás
120 g tőkehalfilé
3 ek sovány tej
1 citrom leve
1 csipet kömény
12 sóskalevél
10 g margarin
Só és őrölt bors

Elkészítése:

Megmossuk és konyharuhában megszárítjuk a tőkehalfilét. Összemixeljük a tejjel és a citromlével. Hozzáadjuk a köményt. Sózzuk és borsozzuk.

Megmossuk, megszárítjuk és apróra vágjuk a sóskaleveleket. A halas keverékhez adjuk.

Előmelegítjük a sütőt 180 ºC-ra (6. fokozat).

A felolvasztott margarinnal kikenünk 4 sütőformát. Megtöltjük a halkrémmel, a tetejére kanállal mélyedést nyomunk, beleütünk egy-egy tojást. Sózzuk, borsozzuk.

A sütőformákat vízzel félig töltött sütőtálba állítjuk, és 8 percig sütjük a sütőben.

 

Vissza a többi recepthez! »

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL