Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Üde nyári saláták

Szerző:
Szabó Anna
Korábbi összeállításunkban ínycsiklandó grillhúsokat készítettünk, ezúttal jöjjön néhány üdítően nyári saláta, ha könnyű köretet szeretnénk az előbbiek mellé, vagy ha a nagy forróságban csupán egy gyorsan összeüthető fogásra vágyunk.

 

{KEPGALERIA}

 

Hagymás krumplisaláta


Hozzávalók


lilahagyma és/vagy vöröshagyma
krumpli
20 %-os ecet
só, bors
cukor
petrezselyemzöld
olaj

Elkészítés


A krumplit főzd meg héjában és hagyd kihűlni. Miután meghámoztad, vágd vékony karikákra. Ugyanígy szeld fel a hagymát is, majd sózd meg és hagyd állni egy bő negyedórán át. Ezután jöhet rá a cukor és a bors, majd az ecet és víz. Szórd meg petrezselyemmel, öntözd meg olajjal, és add hozzá a krumplit. Jól hűtsd le és úgy tálald.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL