{KEPGALERIA}
Hozzávalók
1 fej saláta (fejes saláta, endívia stb.)
1 kígyóuborka
2 paradicsom
2 zöldpaprika
fagyasztott tenger gyümölcsei
3 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál ecet
fűszerek
1 citrom leve
Elkészítés
A saláta nagy részét darabold fel, néhány levelet hagyj a tál kibéleléséhez. A tenger gyümölcseit forrásban lévő vízbe dobva főzd meg, közben pedig kockázd fel a paradicsomot, a paprikát és az uborkát. A végén elegyítsd össze őket és jöhet rá egy egyszerű ecetes-olívaolajos öntet, a végén pedig egy kevés citromlé is.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK