Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Üde nyári saláták

Szerző:
Szabó Anna
Korábbi összeállításunkban ínycsiklandó grillhúsokat készítettünk, ezúttal jöjjön néhány üdítően nyári saláta, ha könnyű köretet szeretnénk az előbbiek mellé, vagy ha a nagy forróságban csupán egy gyorsan összeüthető fogásra vágyunk.

 

{KEPGALERIA}

 

Tenger gyümölcsei saláta


Hozzávalók


1 fej saláta (fejes saláta, endívia stb.)
1 kígyóuborka
2 paradicsom
2 zöldpaprika
fagyasztott tenger gyümölcsei
3 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál ecet
fűszerek
1 citrom leve

Elkészítés


A saláta nagy részét darabold fel, néhány levelet hagyj a tál kibéleléséhez. A tenger gyümölcseit forrásban lévő vízbe dobva főzd meg, közben pedig kockázd fel a paradicsomot, a paprikát és az uborkát. A végén elegyítsd össze őket és jöhet rá egy egyszerű ecetes-olívaolajos öntet, a végén pedig egy kevés citromlé is.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL