Hozzávalók
- 2-3 fej csiperkegomba,
- 1 nagy fej vöröshagyma,
- olíva olaj,
- só, bors, majoranna
- hidegen sajtolt tökmagolaj, lenmagolaj, pirospaprika olaj
- 2 evőkanál sörélesztő
Elkészítés
A vöröshagymát apróra vágjuk, olíva olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, és rászórjuk a majorannát. Amikor a gomba megpuhult, összeturmixoljuk, majd langyos vagy hideg állapotában hozzákeverjük a hidegen sajtolt olajokat, valamint a sörélesztő pelyhet. Egy éjszakát érleljük, majd reggel tönkölykenyérrel és friss zöldségekkel tálaljuk!
Forrás és képek: Nagyné egészség blogja
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK