12db csirkeszárny (1,5kg)
2tk fokhagymakrém
1ek reszelt gyömbér
1ek mogyoróolaj
1ek halszósz
1ek szójaszósz
90g méz
2 mogyoróhagyma, vékonyra szeletelve
1. A csirkeszárnyak végeit távolítsuk el, majd vágjuk félbe őket. Egy nagyobb tálban keverjük össze a húst a fokhagymával és a gyömbérrel, hogy összeérjenek az ízek.
2. Vokban vagy egy nagy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd kisebb adagokban pirítsuk meg a húst.
3. Ekkor adjuk a csirkeszárnyakhoz a hal- és a szójaszószt, a mézet, és keverve süssük, hogy a szósz mindenhol érje a húsokat.
4. A vokot fedjük le, és időnként megkeverve főzzük további tíz percig, amíg teljesen megpuhulnak.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK