5dkg naprafogómag
20dkg kitolófánk vagy babapiskóta
7dkg vaj
1-1 tasak csokoládés és vaníliás habkrémpor (2,5dl-hez)
2dl tejszín
4dl tej
2 teáskanál kakaópor
Ostyarudacskák (roletti)
1. A napraforgómagot megpirítjuk és felaprítjuk. A süteményt apróra törjük. Hozzákeverjük a megolvasztott vajat és a magot, és a kapcsos formába simítjuk.
2. A kétféle krémport 1-1dl tejszínnel és 2-2dl tejjel a leírás szerint elkészítjük. A közepéről kezdve felváltva 2-2 evőkanál fehér és sötét habot teszünk a formába. A formát az asztal széléhez ütjük. 2 óra hosszat hűtjük. A tortát kakaóval és ostyarudakkal díszítjük.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK